Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

La passada setmana vam fer el taller de meteorologia bàsica per a navegants amb l’expert meteoròleg Gabi Pérez on els estudiants van conèixer les eines bàsiques de previsió meteorològica i van aprendre a establir un pla de navegació a partir de la interpretació de les dades obtingudes en l’anàlisi de les diferents situacions.

Durant el taller, l’alumnat va fer casos pràctics per aprendre a establir un pla de navegació a partir de la interpretació de les dades obtingudes.

Gabi Pérez, és el nostre formador especialitzat en meteorologia i oceanografia, és assessor meteorològic de navegants de regata i creuer i fa més de 10 anys que imparteix formació en meteorologia aplicada a esports nàutics per tots els nivells. I el nostre alumnat no ha sortit indiferent, tal com ens comentava una de les participants:

“Fanástico profesor y excelente explicación. Gran conocimiento en la materia”

Si esteu interessats en més cursos com aquests a l’Escola de navegants trobareu totes les sessions que fem! Els de meteorologia i routage són els següents:

ca