Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

Sobre la FBCN

Qui som

La Fundació Barcelona Capital Nàutica (FBCN) és una entitat constituïda en 2005 amb l’objecte fundacional de promoure l’esport de navegació oceànica a vela.

La creació de la FBCN va ser el resultat de la idea desenvolupada i realitzada per una plataforma constituïda per l’Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona, l’Autoritat Portuària de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, que són l’actuals patrons de la Fundació.

La finalitat ulterior de tota l’activitat de la FBCN radica a convertir la ciutat de Barcelona en un referent internacional de la vela d’alta competició, tant des del punt de vista esportiu, com l’educatiu, l’empresarial i el científic .

superació

respecte

treball en equip

Valor

Estratègia

Solidaritat

Coneixement

Espais FBCN

Al cor del Port de Barcelona

L’espai de la FBCN es troba a l’epicentre de l’activitat de la copa amèrica, un entorn corporatiu en el cor d’un esdeveniment memorable.

La FBCN es troba dins d’un entorn excepcional, situada en ple Moll de Llevant del Port de Barcelona, al final del Passeig Joan de Borbó, continuació de l’emblemàtic barri mariner de la Barceloneta.

Una zona d’activitat emergent amb la construcció d’una nova marina amb instal·lacions d’última generació. Ara com ara, reducte privilegiat de la ciutat de Barcelona per la seva proximitat a la platja i accés a mar oberta.

Al seu entorn serveix de plataforma de promoció de la FBCN, com a host de la Copa Amèrica.

La FBCN vol donar a conèixer les seves activitats atraient visitants i empreses, posant a la seva disposició:

    • Espais per a esdeveniments corporatius i serveis
    • Productes exclusius i singulars vinculats a esport
    • Programes educatius, divulgació i ciència
  • Disponibles els nostres espais pel vostre esdeveniment

Marques que han organitzat el seu esdeveniment a la FBCN

Actualitat sobre
la nostra activitat

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

ca