Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

Regata
SOLO MED 2022

La SOLO MED és una competició per a embarcacions de la Clase Mini 6,50 en solitari, que se celebrarà els dies 1 al 18 d’Abril del 2022, que consta de 2 regates. La primera regata de categoria C amb un recorregut de 160nm i la segona de categoria B amb un recorregut de 650nm.

Aquest esdeveniment està organitzat per la FNOB, amb la col·laboració de la Base Mini Barcelona, Marina Vela Barcelona, Club Nautic Sa Ràpita com a Club organitzador i amb el suport de la Real Federació Espanyola de Vela. Les regates de l’esdeveniment formen part del circuit classificatori de la Classe Mini650.

Les seus de les regates seran els ports de Marina Vela Barcelona i la Fundació Navegació Oceànica de Barcelona (Base Mini Barcelona) per a la regata 1, i el Club Nautic Sa Ràpita per a la regata 2.

Podeu consultar el programa i la ruta en el DOSSIER així com les FAQS i en l’apartat de *TOA trobareu tota la informació sobre la regata.

Per a formalitzar la inscripció s’ha d’emplenar el següent formulari: https://forms.gle/GyG93CaEK4J9Fq157

Podeu seguir les novetats de la regata en nostre Instagram, Facebook i Twitter i també podreu consultar l’àlbum de fotos. ivídeo.

Compartir

Marques que ens acompanyen en les nostres regates

Actualitat sobre SOLOMED 2022

ca