Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

Aquest dimecres 16 de novembre s’ha fet la presentació oficial de la 37a America’s Cup a Barcelona al Museu Marítim de Barcelona. L’acte ha comptat amb presència i suport de les institucions amfitriones de l’esdeveniment i d’una variada representació de les entitats de la societat civil de Barcelona, ​​Catalunya i Espanya.

El punt àlgid de la presentació ha estat el llançament del nou logo i imatge de la 37a America’s Cup. Grant Dalton, CEO d’America’s Cup Event Barcelona, ​​ha explicat que la imatge “uneix els valors de la America’s Cup i Barcelona”.

L’America’s Cup, està considerada com la competició més important en l’àmbit de la vela i la tercera en repercussió en un territori després de les olimpíades i el mundial de futbol, ​​impactarà a Barcelona, Catalunya ​​i a la resta de l’Estat, de manera molt positiva a nivell econòmic, ambiental i social.

Cal destacar la presència de totes les administracions i la clara voluntat de treballar plegades per un esdeveniment com aquest, al costat també de les entitats privades que des del primer moment han estat empenyent per tenir-lo aquí al 2024.

Les autoritats que han participat en a l’acte han destacat que la Copa Amèrica ha triat Barcelona i Catalunya. És una iniciativa gran que confirma el lideratge públic de la ciutat, que ajuda a impulsar l’economia blava.

Podeu llegir la nota de premsa completa aquí.

Fotografies: Ian Roman ACE Barcelona

ca