Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

NOU TALLER PRÀCTIC DE GESTIÓ L’ENERGIA A BORD A LA FNOB, EL CAP DE SETMANA DEL 19 I 20 DE MARÇ. EL NOSTRE FORMADOR TONI CASES, ESTARÀ DE NOU AL CAPDAVANT D’AQUEST TALLER PRÀCTIC QUE PROPORCIONA Als ALUMNES LA FORMACIÓ NECESSÀRIA PER A GESTIONAR EFICAÇMENT L’ENERGIA A BORD, IMPRESCINDIBLE PER A GARANTIR LA SEGURETAT I EL CONFORT EN LA NAVEGACIÓ D’ESBARJO D’AVUI DIA.

Les embarcacions d’esbarjo són cada dia més dependents de l’energia. Les necessitats que requereixen els equips elèctrics i electrònics abordo fan necessària una gestió eficaç que garanteixi el seu correcte funcionament. Sovint, no és només el confort qui depèn d’aquesta gestió, també la seguretat pot veure’s compromesa si es produeix una fallada d’energia.

L’objectiu d’aquest Taller Pràctic és entendre el funcionament dels principals elements del sistema elèctric del vaixell, ser capaços de dur a terme un manteniment bàsic preventiu, diagnosticar i fins i tot reparar, avaries, sent conscient que l’electricitat a bord pot arribar a ser perillosa.

 

Durada del Taller Pràctic: 12 hores

Dates: 19 i 20 de març

Horari: dissabte de 09 h a 14 h i de 15 h a 18 h

diumenge de 09 h a 13 h

Inscripcions: enviar un correu a eno@barcelonacapitalnautica.org amb les dades personals (nom, telèfon i correu) o cridar al T 678768368.

Más noticias sobre actividad FNOB

Un nou rumb, un nou horitzó

Un nou rumb, un nou horitzó

«De Fundació Navegació Oceànica Barcelona a Fundació Barcelona Capital Nàutica», aquest és el titular d’una memòria d’activitats que recull un any...

ca