Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

LA FLOTA DE LA SOLOMED HA SORTIT DE MALLORCA A LES 12.31 AMB L’ETAPA LLARGA I MÉS TÈCNICA DE LA REGATA PER LA PROA. UNA METEOROLOGIA CANVIANT OBLIGA A AVANÇAR LA SORTIDA 24H I A UN CANVI DE RECORREGUT. (FOTO: SARAPITA_CHELLIN)

Els 33 minis de la flota de la SOLOMED 2022 que tenien previst participar en la segona regata ja han pres la sortida. Amb un vent d’entre 11 i 14 nusos del 330, s’ha donat la sortida a les 12.31 rumb a la balisa de desmarcatge, que la direcció de regata havia situat al 320. El Mini 924 No Limit de Mtahieu Crépin, no ha pogut prendre la sortida per lesió.

L’organització ha informat els participants en la reunió de patrons que el recorregut seria el núm. #5 de les Instruccions de Regata, és a dir, Sa Ràpita – Formentera – Eivissa – Cabrera – Formentor – Columbretes – Barcelona. La Direcció de Regata ha preparat diversos recorreguts alternatius que, combinats amb portes de pas obligatori, preveuen la possibilitat de fer canvis, i fins i tot neutralitzar la regata en cas de condicions molt adverses.

 

A la Web de la regata https://escola.barcelonacapitalnautica.org/regates/regata-solomed-2022/ podeu trobar les fotos de la sortida https://drive.google.com/drive/folders/11MXQ_EWTsHVcPnRK-iBlhwuRInak3eKe?usp=sharing

A mes del Tracker https://escola.barcelonacapitalnautica.org/regates/regata-solomed-2022/ , podreu seguir en temps real a la flota i veure la classificació.

ca