Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

La Fundació Barcelona Capital Nàutica ha creat un directori d’empreses d’àmbit local perquè a puguin oferir els seus serveis i/o productes als equips que competiran en la propera 37a edició de la Copa Amèrica de Vela. La plataforma es diu Marketplace i es busquen empreses d’equipaments nàutics, tecnologia, personal, estructures, transport, allotjament, innovació, seguretat, producció d’esdeveniments… entre moltes altres. 

Una gran oportunitat de negoci

L’objectiu del Marketplace és que l’empresa organitzadora i els equips participants de la Copa Amèrica puguin proveir-se de tots aquells serveis necessaris per a establir-se a Barcelona i posar en marxa la seva activitat de cara a la pròxima edició de la competició. Els equips tenen accés a aquesta base de dades certificada i es poden posar en contacte directament amb les  empreses per tal de contractar-los tota mena de serveis. 

Ets una empresa?

Els equips participants en la Copa Amèrica necessiten serveis per establir les seves bases nàutiques. A la Fundació Barcelona Capital Nàutica volem posar-los en contacte amb empreses com la teva, per tal que la seva experiència a la nostra ciutat sigui òptima.

Inscriu-te*

Ets un equip?

La Fundació Barcelona Capital Nàutica ha elaborat una llista de proveïdors recomanats que posa a disposició de tots els equips participants.

Inscriur-te*

*Tota la informació ha d’estar en anglès.

Per a més informació: marketplace@barcelonacapitalnautica.org

ca