Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

COM EN EDICIONS ANTERIORS, LA FNOB HA FORMAT PART DE L’OFERTA DE CONTINGUTS PROPOSATS ALS ESTUDIANTS DE l’INSTITUT DE NÀUTICA DE BARCELONA DURANT LA SETMANA BLAVA. ELS ALUMNES DEL INSTITUT HAN GAUDIT D’UN ATAPEÏDÍSSIM PROGRAMA D’ACTIVITATS RELACIONADES AMB ELS SEUS ESTUDIS I AMB L’ACTIVITAT NÀUTICA DE LA NOSTRA CIUTAT.

Més de 50 alumnes de l’Institut de Nàutica de Barcelona han passat per la FNOB la setmana passada per a conèixer de prop la vela oceànica de competició. Com cada any, la FNOB ha preparat un contingut, adaptat als alumnes, amb l’objectiu de divulgar entre ells aquesta especialitat de la vela.

Si en anys anteriors, hem proposat un contingut orientat a projectes de classe Mini 6,50 o a la volta al món en IMOCA, enguany els hem preparat la presentació d’un projecte formidable de navegació oceànica de competició al voltant del món. El projecte White Shadow, l’única participació espanyola en la regata Ocean Global Race 2023-24. https://es.whiteshadowogr.com/

Marc Miró, un dels principals impulsors, i responsable d’aquest projecte, va presentar als alumnes les característiques d’aquesta iniciativa, que inclou el “refit” de l’embarcació White Shadow, un Swan 57 de 1978 disseny de Sparkman&Stephen’s, en les instal·lacions de la FNOB.

La Fundació col·labora activament en aquest projecte de volta al món en regata, que manté l’esperit i la tecnologia dels anys 70. Seran 27.000 milles en quatre etapes, creuant els quatre caps.

Els alumnes, a més de seguir les explicacions dels responsables del projecte en la seu de la FNOB, van poder desplaçar-se a la Base per a visitar el vaixell en ple procés de “refit”.

Más noticias sobre actividad FNOB

Un nou rumb, un nou horitzó

Un nou rumb, un nou horitzó

«De Fundació Navegació Oceànica Barcelona a Fundació Barcelona Capital Nàutica», aquest és el titular d’una memòria d’activitats que recull un any...

ca