Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

La Base Mini 6.50

Es el punt de de referència de la Clase Mini 6.50 al Mediterrani.

Prepara’t i navega a la Base Mini 6.50

El projecte

La Base Mini FBCN és fruit del conveni entre la Base Mini Barcelona i la FBCN, per a crear el centre més important d’entrenament, tecnificació, formació, organització de regates i manteniment d’embarcacions de la *Classe Mini 6.50 al Mediterrani.

L’objectiu

El propòsit de la Base Mini Barcelona és formar i oferir suport a navegants oceànics perquè puguin competir en regates d’altura en solitari o a dos.

La Base Mini Barcelona dona resposta a les diferents necessitats dels regatistes, tant en el pla esportiu com de gestió dels seus projectes.

Orientem i col·laborem amb els ministes a fi de proporcionar-los serveis logístics o bé de formació, mitjançant cursos, conferències o entrenaments en l’aigua, a més de preparar i entrenar regatistes oceànics que desitgin participar en la MiniTransat.

Base Mini Barcelona els orienta i acompanya en el seu projecte tant des del punt de vista formatiu, com a logístic.

 

La FBCN ha establert un conveni amb la Base Mini Barcelona per a integrar la seva activitat en l’estructura de la Fundació. Un projecte comú que ajudarà a consolidar Barcelona com el referent internacional de vela de competició que ja comença a ser, i en aquest cas, de la Classe Mini 6,50.

El seu objectiu de divulgar l’esport de la vela i facilitar la seva pràctica als ciutadans, a més de promocionar els valors de l’esport i de la vela, enfortint les bases de la navegació oceànica.

Skippers de la Base Mini Barcelona
a la sortida de la Minitransat 2021

Base Mini FBCN proporciona un més d’un 12% dels participants de la Minitranstat en 2021. Després de França (el país amfitrió), Barcelona constitueix el “país” amb un major nombre de participants de la recent edició.

La seva opinió ens defineix

La flota FBCN

Allotgem, impulsem i facilitem la preparació de projectes d’alta competició per a futurs navegants a vela.

Després de més de 5 anys en actiu, s’han impulsat (i portat als oceans) a més de 60 navegants amb els seus vaixells.

Gràcies a l’activitat de la Fundació, s’ha contribuït a fer possible projectes de vela de competició de navegants del nostre país.

RUMB ALS OCEANS

Des de la Base FBCN s’han projectat i impulsat molts projectes
esportius de navegació de la classe Mini 6.50. 

Actualitat sobre
la Base FBCN

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

ca