Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

Donem la benvinguda a la Société Nautique de Saint-Tropez i al seu equip representant K-Challenge Racing a la 37a Copa Amèrica Barcelona.

L’equip, liderat per Stephane Kandler i Bruno Dubois, va ser acceptat prèviament pel Royal New Zealand Yacht Squadron i ara ha anunciat formalment la seva inscripció.

Durant la presentació oficial, Stephane Kandler, CEO de K-Challenge Racing, va declarar: “Bruno i jo estem molt il·lusionats per unir-nos als altres Challengers. Fa gairebé un any que treballem entre bastidors i anunciarem grans coses abans que s’acabi aquest mes”.

El CEO d’AC37 Event Limited, Grant Dalton, va afirmar que “És fantàstic tenir els francesos de nou a la Copa Amèrica com a 5è Challenger, ja que sens dubte aportaran molt de caràcter i estil al que es perfila com un esdeveniment impressionant a Barcelona. França és un país destacat al món de la vela i, malgrat això, no és tasca fàcil posar en marxa un equip de la Copa Amèrica, així que felicito Stéphane, Bruno i la Société nautique de Saint-Tropez, que ha treballat sense parar per arribar a aquest punt”.

K-Challenge va presentar el seu últim desafiament en la 32a edició de la Copa Amèrica a València el 2007 i anunciarà més detalls al llarg del mes de gener.

ca