Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

ELS 34 MINIS PARTICIPANTS EN LA REGATA SOLOMED 2022 DE MÉS DE 800 MILLES EN SOLITARI, HAN PRES LA SORTIDA AVUI A les 12:30H, RUMB A DRAGONERA, PRIMER PUNT DE PAS JA A BALEARS. SI ES COMPLEIXEN LES PREVISIONS MÉS FAVORABLES, ELS PRIMERS HAURIEN D’ARRIBAR EN 24H A SA RÀPITA, FINAL DE LA PRIMERA DE LES DUES REGATES DE QUÈ CONSTA LA SOLOMED 2022. FOTO: LAURA CARRAU/FNOB

 

Amb poc vent, del 150è, i que ha anat pujant a poc a poc, s’ha donat la sortida a les 12:30h enfront de l’Hotel W. Els 34 vaixells han salpat de Marina Vela Barcelona a partir de les 09:30h, quan han començat els remolcs.

Gràcies a la col·laboració del RCNB, hem comptat en aquesta ocasió amb el vaixell de Comitè del Club, que ha hagut de marcar un lleu ajornament de 30’ a la flota. Per tant poc després del migdia s’ha donat la sortida, rumb a la boia del Besós, que els participants havien de deixar per babord.

El primer a virar ha estat Genís Hontoria, amb el 1027, el Mini dissenyat per l’arquitecte Lombard i que ha estat construït íntegrament en la FNOB. En segona posició Massimo Vatteroni, també membre de Base Mini Barcelona i que competeix amb el Like Crazy, el POGO 3 de Fede Waksman que va vèncer en la Regata Base Mini FNOB de l’any passat.

En total han estat 34 els minis que han pogut prendre la sortida, representant a vuit països amb una nodrida representació francesa i espanyola.

Si es confirma el routing d’aquest matí, els primers podrien estar en l’arribada de Sa Ràpita al migdia de demà dimecres.

Vídeo resum de la sortida: https://vimeo.com/696146303

 

Pots seguir la regata en temps real en el Tracker de la nostra web:

https://escola.barcelonacapitalnautica.org/base-mini-barcelona/las-regatas/regata-solo-med-2022/tracking

 

Trobaràs totes les fotos, vídeos i declaracions dels protagonistes a:

https://escola.barcelonacapitalnautica.org/regates/regata-solomed-2022

 

es_ES