Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

AMB L’ASSISTÈNCIA DE LA COMUNITAT NÀUTICA I PORTUÀRIA DE LA CIUTAT, I ORGANITZAT PER BARCELONA ACTIVA, S’HA PRESENTAT EN LA NOSTRA SEU L’ACORD DE LA CIUTAT I EL PORT AMB WORLD OCEAN COUNCIL (WOC). EL SEU PRESIDENT FUNDADOR I CEO PAUL HOLTHUS HA PRESENTAT ELS TERMES DE L’ACORD I L’ABAST D’AQUEST Als ASSISTENTS.

Més de 35 assistents han pogut fer-se una idea de primera mà dels objectius i abast d’aquest acord que té per objecte el desenvolupament del centre global líder per a l’Economia Blava, que inclou la seu de la WOC, the Global Blue Economy Business and Investment Organization.

La presència, els esdeveniments i les activitats del WOC reforçaran i complementaran el compromís i el lideratge de la ciutat i el Port de Barcelona amb l’Economia Blava. Per a celebrar aquesta nova associació, Barcelona acollirà al WOC the Sustainable Ocean Summit (SOS) del 17 al 18 d’octubre i la inauguració de la Blue Finanço Summit (BlueFIN) el 19 d’octubre.

El president fundador i CEO del WOC, Paul Holthus, afirma, “Estem emocionats i honorats de formar part de la visió de Barcelona per a desenvolupar el centre mundial líder d’Economia Blava, acollint al WOC en aquesta vibrant i global ciutat portuària. Barcelona serà el lloc on la indústria, els inversors i els innovadors es trobaran i treballaran per a crear lideratge, col·laboració i mesures en suport de la salut dels oceans i de la responsabilitat oceànica corporativa.”

En la presentació també van intervenir Anna Majó, directora d’*Innovació de Barcelona Activa i líder d’estratègia de l’*Economia *Blava de Barcelona, així com Santiago Garcia-Milà, subdirector general d’*Innovació i Estratègia de Negoci del Port de Barcelona

Barcelona es reafirma en el seu paper de capital de l’Economia Blava, no sols amb projecció Mediterrània sinó, gràcies a aquest acord, a escala mundial.

es_ES