Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

Política de comandes i preus

Els preus dels productes oferts en la Plataforma de Fundació Navegació Oceànica de Barcelona (FBCN), CIF G64191679 apareixeran en euros (€), amb tots els impostos inclosos i seran comunicats a l’Usuari abans de formalitzar la compra. 

Els preus aplicables a cada producte/taller o servei seran els publicats en la Plataforma i s’aplicaran automàticament en l’última fase del procés de compra. 

L’Usuari assumeix que el preu d’alguns dels productes o tallers oferts poden variar en temps real. En tot cas això sempre es comunicarà amb anterioritat a la formalització de la venda.

L’Usuari es compromet a pagar en el moment de realitzar la comanda, a través dels nostres mètodes de pagament. Aquests són: RedSys, o a través de la nostra plataforma de pagament Stripe, fent servir la seva targeta de crèdit o dèbit (VISA, Mastercard, American Express i altres targetes de crèdit internacionals). En qualsevol cas, el pagament a través d’aquests mètodes, es durà a terme a través d’una plataforma segura de pagament.

L’Usuari rebrà través de l’adreça de correu facilitada a aquest efecte, un comprovant on s’inclouran totes les dades relacionades amb la compra dels productes/tallers. El comprovant s’expedirà quan la comanda estigui pagada i confirmada.

 

Si t’hem cobrat un preu diferent en un article al qual apareix en la Plataforma, si us plau, envia un correu electrònic a l’adreça info@barcelonacapitalnautica.org juntament amb el comprovant de l’albarà i/o tiquet de la compra. Des de FBCN tractarem de fer tot el possible per a poder solucionar la incidència en un termini no superior a 72 hores.

 

A vegades, podem oferir periòdicament codis de descompte sobre els Tallers oferts en la Plataforma. Totes les característiques sobre el descompte, això és, percentatge de descompte, la data de venciment del codi, així com qualsevol particularitat relacionada amb el codi i/o les seves restriccions en el seu cas, s’indicaran directament en el codi de descompte facilitat.

 

Aquests descomptes només podran aplicar-se d’acord amb les instruccions que especifiqui la Plataforma respecte a cada codi, i en tot cas els Usuaris només podran utilitzar un únic codi per comanda. L’ús de codis de descompte no serà compatible amb determinades accions promocionals.

 

Si té dificultats per a completar la seva comanda o navegar per la pàgina web de Fundació Barcelona Capital Nàutica, reiniciï el seu navegador. Si els problemes persisteixen, pot posar-se en contacte amb el nostre personal a través de info@barcelonacapitalnautica.org.

 

Si té algun problema de pagament, intenti el següent:

Utilitzi una targeta de crèdit alternativa;
Utilitzi un mètode de pagament alternatiu;
Reiniciï el seu navegador i torni a internar-lo;
Elimini les cookies del seu dispositiu o buidi la “memòria caché”. Torni a intentar-ho, posteriorment;
Si els seus problemes persisteixen, no dubti a contactar amb undació Barcelona Capital Nàutica a través de info@barcelonacapitalnautica.org o +34 935 579 700

es_ES