Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

NOU TALLER PRÀCTIC DE GESTIÓ L’ENERGIA A BORD EN LA FNOB, EN AQUESTA OCASIÓ ENTRE SETMANA, DIVIDIT EN QUATRE SESSIONS. EL NOSTRE FORMADOR TONI CASES, ESTARÀ DE NOU AL CAPDAVANT D’AQUEST TALLER PRÀCTIC QUE PROPORCIONA Als ALUMNES LA FORMACIÓ NECESSÀRIA PER A GESTIONAR EFICAÇMENT L’ENERGIA A BORD, IMPRESCINDIBLE PER A GARANTIR LA SEGURETAT I EL CONFORT EN LA NAVEGACIÓ D’ESBARJO D’AVUI DIA.

 

Les embarcacions d’esbarjo són cada dia més dependents de l’energia. Les necessitats que requereixen els equips elèctrics i electrònics abordo fan necessària una gestió eficaç que garanteixi el seu correcte funcionament. Sovint, no és només el confort qui depèn d’aquesta gestió, també la seguretat pot veure’s compromesa si es produeix una fallada d’energia.

L’objectiu d’aquest Taller Pràctic és entendre el funcionament dels principals elements del sistema elèctric del vaixell, ser capaços de dur a terme un manteniment bàsic preventiu, diagnosticar i fins i tot reparar, avaries, sent conscient que l’electricitat a bord pot arribar a ser perillosa.

 

Durada del Taller Pràctic: 12hores

Dates: 20, 22, 27 i 29 de juny

Horari: de 18:00 a 21:00h

Precio: 175€

Inscripciones: enviar un correu a eno@janod5.sg-host.com amb les dades personals (nom, telèfon i correu) o cridar al T 678768368.

 

es_ES