Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

LA FNOB ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL TALLER PRÀCTIC DE CORDATGE EL CAP DE SETMANA DEL 4 I 5 DE JUNY. BERNAT UBÍA, QUE VA FORMAR PART DE L’EQUIP DE TERRA DE DÍDAC COSTA EN L’ÚLTIMA VENDÉE GLOBE, IMPARTEIX DE NOU AQUEST TALLER EN què POSARÀ A l’abast DELS ASSISTENTS TOT EL SEU CONEIXEMENT AL VOLTANT DELS CAPS I LA SEVA MANIPULACIÓ.

El taller et permetrà reconèixer els materials, aprendre els nusos bàsics menys comuns i la seva explicació pràctica, així com saber fer una bona “gaza” en diferents tipus de caps i aprendràs a cosir, reparar i a fer ús de les eines, que t’ajudaran a minimitzar i solucionar els problemes que sorgeixen en la mar.

No t’ho perdis que hi ha poques places!

 

Lloc: Fundació Navegació Oceànica de Barcelona i Base Oceànica

Durada del curs: 8 hores

Dates: Cap de setmana del 4 i 5 de juny de 2022

Horari: Dissabte de 10.00 a 14.00 i Domingo de 10.00 a 14.00 h.

Preu: 230 €: 125 € (Inclou dossier d’aprenentatge) + 105 € Kit d’aprenentatge.

 

En el taller es lliurarà als assistents el kit valorat en 105€ per a poder fer les pràctiques i que complementarà a les eines bàsiques al vaixell. (Inclou un “rempujo” dret, kit d’agulles, punxó inox, agulla buida, fil falcacegat, Dynalight i caps de polièsters)

Inscripcions: enviar un correu a eno@janod5.sg-host.comamb les dades personals (nom, telèfon i correu) o cridar al T 678768368.

 

Más noticias sobre actividad FNOB

Un nuevo rumbo, un nuevo horizonte

Un nuevo rumbo, un nuevo horizonte

«De Fundació Navegació Oceànica Barcelona a Fundació Barcelona Capital Nàutica», aquest és el titular d’una memòria d’activitats que recull un any...

es_ES