Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

CONCLOU LA MINI TRANSAT 2021 I EL PROGRAMA EDUCATIU QUE HA PERMÈS PORTAR LA TRAVESSIA DE L’ATLÀNTIC ALS CENTRES EDUCATIUS DE CATALUNYA.

Endinsar-se a la Mini Transat 2021 ha estat tota una aventura per als 36 centres educatius i més de 5.200 alumnes que han participat en les diferents activitats vinculades al programa educatiu 22 días en 22 pies, aventura en solitario en el Atlántico.

Aquest projecte, desenvolupat per la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB) i el Museu Marítim de Barcelona (MMB) ha permès als centres inscrits participar en diverses activitats a l’aula i en les seus dels centres organitzadors.

El resultat del treball realitzat al llarg de quatre mesos, a més de l’apadrinament dels navegants que han participat en la regata, ha encuriosit i emocions de l’alumnat, que han pogut viure en primera persona, la regata dels els seus protagonistes.

Inici d’una regata a l’Atlàntic i a l’aula

A pocs dies de començar el curs escolar 2021-22 es donava el tret de sortida de la Mini Transat 21 en Els Sabres d’Olonne (França) amb escala a l’Illa de la Palma i finalització a l’Illa del Carib de Guadalupe. Aquesta és una regata de travessia de l’Atlàntic en solitari a bord de vaixells Mini 6.50 (6,5m).

Entre les 90 persones que van prendre la sortida es trobaven onze esportistes de la Base Mini FNOB. Aquest fet va propiciar que la Fundació Navegació Oceànica Barcelona i el Museu Marítim de Barcelona desenvolupessin el programa educatiu 22 dies en 22 peus Aventura en solitari a l’Atlàntic i que els centres educatius poguessin apadrinar un o una regatista, i descobrir a través seu què suposa aquesta aventura.

Más noticias sobre actividad FNOB

Un nuevo rumbo, un nuevo horizonte

Un nuevo rumbo, un nuevo horizonte

«De Fundació Navegació Oceànica Barcelona a Fundació Barcelona Capital Nàutica», aquest és el titular d’una memòria d’activitats que recull un any...

es_ES