Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

Els renovats objectius de la FNOB són molt ambiciosos i requereixen de grans canvis en la Fundació. Afegim a la nostra tripulació nous Patrons. En l’horitzó, noves competicions. El nostre rumb, cap a nous èxits. La nova Fundació arribarà més lluny, més alt i amb més força.

FUNDACIÓ BARCELONA CAPITAL NÀUTICA.AC24 (BCN.AC24)

Aquest és el nou nom de la Fundació, que es coneixerà com Fundació BCN.AC24.

Sota aquest nou nom, la Fundació vol continuar amb l’activitat que ha vingut desenvolupant els últims anys i no renunciar al llegat que des de 2005 ha anat forjant gràcies a les institucions, als ciutadans, als patrocinadors i els esportistes que han dipositat la seva confiança en la institució.

Per tant, els Tallers Pràctics i Cursos Formatius que tant d’èxit estan acumulant, continuaran en marxa. I els Programes Educatius de seguiment de regates per a Centres Educatius, que han aconseguit acostar la vela de competició a tants alumnes, docents i les seves famílies, continuaran creixent en número i en participants. El Programa Industrial es reforçarà amb nous projectes, noves classes i nous professionals. I en l’àmbit esportiu, esperem créixer en membres de la Base Mini Barcelona i en l’organització de noves regates. El que fem, ho continuarem fent, i si és possible, millor cada dia.

L’oportunitat que constitueix acollir a Barcelona la 37ª edició de la Copa Amèrica és el millor estímul per a potenciar el que fem. A més, ens permet afegir molt més contingut, arribar a més gent, i incorporar nous hàbits, acostar-nos a nous col·lectius i atendre noves perspectives, que ens milloraran com a entitat i com a servei públic. La nostra missió, que no és altre que contribuir a la divulgació de la vela de competició i a fer que Barcelona es consolidi com a referent de la nàutica en l’àmbit esportiu, formatiu, industrial i sostenible, no podia haver trobat una millor oportunitat en la 37ª Copa Amèrica.

La Fundació BCN.AC24 serà l’encarregada de la coordinació entre administracions implicades en l’esdeveniment i de la relació amb l’organitzador oficial, l’entitat America’s Cup Event Barcelona 2024, creada per Emirates Team New Zealand a aquest efecte.

Tenim molta feina pel davant i en això estem; els detalls del projecte es van coneixent a poc a poc, i és que fins després  de l’estiu tenim molts detalls en els que treballar. Comptem amb un equip professional i molt motivat que està fent un excel·lent treball. Un treball que requereix d’una certa discreció i que es duu a terme en coordinació amb tots els actors implicats, entitats públiques i privades de Barcelona, Catalunya i Espanya, que, literalment s’han bolcat a fer que aquesta Copa Amèrica sigui la millor de la història. No serà aquesta la primera vegada que aconseguim aquest objectiu a la nostra ciutat….

es_ES