Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

WELCOME TO BARCELONA!

LA CIUTAT SERÀ LA CAPITAL DE LA VELA EN UN DELS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS AMB MÉS PROJECCIÓ INTERNACIONAL DESPRÉS DELS JOCS OLÍMPICS I EL MUNDIAL DE FUTBOL. ES TRACTE SENS DUBTE D’UNA GRAN OPORTUNITAT PER A l’ESPORT DE LA VELA A LA NOSTRA CIUTAT I LA FNOB ES FELICITA PER AIXÒ. (FOTO: LUIS MORENO)

Barcelona ha estat triada oficialment per a ser la seu de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela, per davant ciutats com Màlaga, Cork i Jeddah. Així ho ha comunicat el comitè organitzador als representants de la ciutat, que van tenir l’oportunitat de veure i tocar el trofeu.

L’acord es va fer oficial el 29 de març, després que se signés el conveni amb els organitzadors i actuals campions, el Team New Zealand de Nova Zelanda. Una de les claus per a aconseguir ser la seu ha estat la col·laboració entre sectors, així com el compromís i el consens públic i privat de totes les entitats i administracions que formen part.

Amb la celebració de la Copa Amèrica de vela el 2024, la ciutat tornarà a ser capital de la vela acollint un dels grans esdeveniments esportius del planeta que també pretén aportar innovació tecnològica, sostenibilitat i que serà obert a tota la ciutadania.

Per primera vegada, a més, tindrà la presència i participació d’equips femenins. La Copa Amèrica 2024 impulsarà la mirada de Barcelona cap a la mar i serà una de les bases per a la transformació del Port Olímpic.

Des de la FNOB donem la benvinguda als integrants de l’equip organitzador, així com als integrants dels equips que participessin en la 37 edició de la Copa Amèrica a Barcelona.

Más noticias sobre actividad FNOB

Un nuevo rumbo, un nuevo horizonte

Un nuevo rumbo, un nuevo horizonte

«De Fundació Navegació Oceànica Barcelona a Fundació Barcelona Capital Nàutica», aquest és el titular d’una memòria d’activitats que recull un any...

es_ES