Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

AQUESTA PASSADA NIT HA COMENÇAT A ENTRAR LA FLOTA DE LA REGATA SOLOMED QUE VA SORTIR DE SA RÀPITA DISSABTE PASSAT. LA NONA, EL MINI 1027 AMB l’SKIPPER DE LA BASE MINI FNOB GENÍS HONTORIA, HA ARRIBAT PRIMER A les 23.37:33 SEGUIT PEL BIHANNIC, EL MINI 1051 PATRONEJAT PER PUPON YAËL. A la 1.58:53 DEL DIMARTS ENTRAVA EL TERCER BARCO, EL MAXI-MOUSSE, MINI 973, AMB l’SKIPPER ARTHUR PETRUCCI.

De la categoria Serie els tres primers a arribar han estat el Bihannic, seguit pel Maxi-Mousse i el Antistene, amb la skipper Djemila Tassin que també és membre de la Base Mini FNOB.

De la categoria Proto només ha arribat La Nona, mini 1027, amb el skipper Genís Hontoria.

Al llarg de la regata s’han retirat 8 vaixells, 6 d’ells a Sa Ràpita, un a Andratx i un altre a Alcúdia.

El canvi i avançament de recorregut es va comunicar a la flota a la porta de Sa Ràpita a causa de la complicació de la situació meteorològica. Per tal d’evitar que haguessin de navegar amb condicions molt dures de vent i mar, els participants han posat rumb a Barcelona després de passar la porta virtual de Formentor.

El lliurament de premis serà a la FNOB demà 13 d’abril a les 16:30h.

es_ES