Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

AMB L’OBJECTIU D’OFERIR MÉS OPCIONS Als AFICIONATS A la NAVEGACIÓ D’ALTURA, HEM PROPOSAT UN NOU TALLER DE METEOROLOGIA APLICADA A la NAVEGACIÓ, AQUESTA VEGADA DE NIVELL INICIACIÓ, ORIENTAT A ALUMNES SENSE CONEIXEMENTS PREVIS. DIJOUS PASSAT, 13 ALUMNES HAN SEGUIT LES EXPLICACIONS DE GABI PÉREZ A LES INSTAL·LACIONS DE LA FNOB.

Un nou curs de Meteorologia aplicada a la Navegació s’ha estrenat aquesta setmana a la FNOB. Orientat a aficionats sense coneixements previs, aquesta proposta de nivell Iniciació ha tingut un bon acolliment, amb un total de 13 alumnes que han seguit el Taller en la FNOB durant les 3, 5 hores de durada, que s’ha allargat alguna cosa més en el torn de preguntes.

Aquests són els pròxims Tallers Pràctics programats per a març en la FNOB, en els quals encara hi ha places disponibles:

  • Taller de Meteorologia i Routage al Mediterrani:

De dos dies: 17 i 24 de març de 18.30 a 21.30 h

  • Taller d’energia a bord:

De dos dies, cap de setmana: 19 i 20 de març

Más noticias sobre actividad FNOB

Un nuevo rumbo, un nuevo horizonte

Un nuevo rumbo, un nuevo horizonte

«De Fundació Navegació Oceànica Barcelona a Fundació Barcelona Capital Nàutica», aquest és el titular d’una memòria d’activitats que recull un any...

es_ES