Logo-FNOB-color-01

Impulsamos la vela de competición desde Barcelona a través de la divulgación, el deporte y la innovación Descubre la FBCN >

FALTA MENYS D’UNA SETMANA PERQUÈ LA FLOTA DE MINIS DE LA REGATA SOLOMED 2022 SALPI DE MARINA VELA RUMB A BALEARS, I ELS PARTICIPANTS VAN OMPLINT A POC A POC ELS PANTALANS DE MARINA VELA BARCELONA.

Aquesta serà la primera edició de la SOLOMED 2022 organitzada per la FNOB i el CN Sa Ràpita, en la qual uns 40 participants s’enfrontessin a les més 800 milles de què consta la prova, dividida en dues regates de 160 i 650 milles respectivament.

La sortida està prevista per a dimarts que ve dia 5 a les 12:00h enfront de l’Hotel W. Fins llavors els participants preparen els seus vaixells, passen els controls de seguretat i ultimen els preparatius per a afrontar una regata que, especialment en la seva segona part, serà dura pel nombre de milles en solitari que cal cobrir.

A la Web de la FNOB podreu obtenir més informació i, després de la sortida, seguir el tracker de la regata amb la situació de la flota i la classificació en temps real.

https://escola.barcelonacapitalnautica.org/regates/regata-solomed-2022

es_ES