Logo-FNOB-color-01

We promote competitive sailing from Barcelona through dissemination, sport and innovation. Discover FBCN >

POC DESPRÉS DE LES SET D’AQUEST MATÍ, EL PRIMER DELS PARTICIPANTS HA ARRIBAT A la SA RÀPITA, EN LA COSTA AQUEST DE MALLORCA, EMPRANT MENYS DE 19 H EN LA TRAVESSIA. GENÍS HONTORIA, DE BASE MINI BARCELONA FNOB A BORD DE LA NONA, EL MINI CONSTRUÏT EN LA FNOB, HA ESTAT EL PRIMER A TRAVESSAR LA LÍNIA D’ARRIBADA. LI HAN SEGUIT FELIX OBERLE AMB EL MINGULAY A POCS SEGONS I PRIMER DE SÈRIE I EL WALLABYS DE POUPON YAËL MENYS DE CINC MINUTS MÉS TARD.

Després d’una sortida relativament tranquil·la, la flota de la SOLOMED va posar rumb a Balears, amb una previsió de vent bastant favorable. La travessia a resultat confortable per a la flota amb vent de nord-est d’entre 15 i 25 nusos més o menys constant que ha permès que les mitjanes de velocitat hagin estat raonablement altes.

Abans de les 18h d’avui, el control d’arribades del Club Nàutic de Sa Ràpita ha reportat l’arribada de la totalitat dels 34 participants que van salpar ahir a les 12:30h de Barcelona, després de ser remolcats des de Marina Vela Barcelona a mar oberta.

La flota romandrà ara en el C.n.sa Ràpita fins al diumenge dia 10 en què prenguessin la sortida de la segona regata de la prova, de 650 milles i molt tècnica pels constants passos entre illes o prop de terra, la qual cosa impedeix als skippers descansar. Si es compleixen les previsions, els primers s’esperen a Barcelona el dia 17.

 

Més informació a https://escola.barcelonacapitalnautica.org/regates/regata-solomed-2022

 

 

en_GB