Logo-FNOB-color-01

We promote competitive sailing from Barcelona through dissemination, sport and innovation. Discover FBCN >

Aquest cap de setmana hem fet un taller pràctic de motors dièsel amb Toni Cases. L’alumnat ha pogut veure i tocar de primera mà un motor i ha après a fer-ne el manteniment bàsic preventiu per tenir-lo en les millors condicions possibles i determinar o fins i tot reparar, les petites avaries.

Entre els objectius del curs, també està conèixer quins són els productes i materials més respectuosos amb el medi a l’hora de fer el manteniment del motor. Així mateix, els participants han après a fer una bona gestió dels residus produïts en el desenvolupament d’aquestes tasques.

El Toni és un expert navegant amb més de 20 anys dedicats a la docència nàutica que ha dirigit equips tècnics de classe IMOCA a la Barcelona World Race i a la Vendée Globe i és Yacht Surveyor per la Universitat de Falmouth. Els assistents s’han mostrat satisfets per la formació rebuda. Tal com comentava un dels alumnes:

He sortit amb el que volia i esperava. Ha estat profitós i recomanable!

Si esteu interessats en més cursos com aquests a l’School for sailors trobareu totes les sessions que fem! Al febrer i al març organitzem:

Places limitades!

en_GB