Logo-FNOB-color-01

We promote competitive sailing from Barcelona through dissemination, sport and innovation. Discover FBCN >

De la mà del Club Nàutic de Sa Ràpita (Mallorca), la FBCN i la Base Mini Barcelona, aquest 2023 fem la 2a edició d’aquesta important regata al Mediterrani de la Classe Mini 6,50. Seran 700 milles en solitari, en l’entorn de Barcelona, Balears i la Comunitat Valenciana. La sortida es donarà el dia 7 de maig des de Barcelona.

The regata Solo Med va néixer el 2022 amb la col·laboració i ajuda del Club Nàutic de Sa Ràpita, amb la voluntat d’avançar una mica més en el nostre objectiu de crear, al Mediterrani, una regata equivalent a les tradicionals cites de la Classe Mini a la costa atlàntica francesa, amb moltes milles i una alta participació.

Aquesta edició, el recorregut que proposem es dividirà en dues etapes. La primera, de 200 milles, salparà de Barcelona rumb a Sa Ràpita, a la costa sud de Mallorca. La segona regata, té un recorregut de 500 milles.

Després de la primera regata de 200 milles, amb sortida des de Barcelona i arribada a Sa Ràpita, la flota es prepararà al port mallorquí per a la segona, molt més llarga i tècnica.

La sortida de la segona regata, des de Sa Ràpita es donarà el dia 11 de maig a les 12h. Després del recorregut proposat, s’espera que els primers Mini, de categoria PROTO, arribin a Barcelona cap al dia 15 de maig, depenent de les condicions meteorològiques.

L’IMOCA Escola de la FBCN s’ocuparà, una vegada més, de les tasques del vaixell d’acompanyament, garantint la seguretat de la flota durant tot el recorregut. El nostre IMOCA Escola porta a bord un sistema de comunicació via satèl·lit per a emergències.

Per garantir el seguiment de tota la flota, les embarcacions portaran a bord una balisa (tracker) amb transmissió de la posició cada cert interval de temps. A més de proporcionar seguretat als participants, aquest sistema permetrà seguir l’evolució de la regata i la classificació en temps real.

Les inscripcions estan obertes fins al 16 d’abril. Places molt limitades!

Consulteu l’anunci de regata o l’anunci de regata en anglès per a més informació.

Edicions anteriors:

en_GB