Logo-FNOB-color-01

We promote competitive sailing from Barcelona through dissemination, sport and innovation. Discover FBCN >

EL CLUB NÀUTIC SA RÀPITA (CNR) HA CELEBRAT EL LLIURAMENT DE TROFEUS DE LA PRIMERA ETAPA DE LA REGATA SOLOMED 2022, QUE SALPARÀ FINALMENT AQUEST DISSABTE DES DEL CNR PER A RECÓRRER LA SEGONA ETAPA DE LA PROVA, AMB DESTINACIÓ FINAL EN MARINA VELA BARCELONA. (FOTO SARAPITA_CHELLIN)

 

A causa de l’avançament de la sortida de la regata, l’organització ha celebrat avui divendres el lliurament de premis i el sopar de comiat als participants que ha ofert el Club.

El vencedor de la primera etapa, en la categoria *PROTO, ha estat “La Nona” de Genis Hontoria, seguit del “Tip Top Too” de Josep Costa i, tancant el podi, el “Oane Dream” de Matthieu Sapin. Pel que fa a la categoria SÈRIE, el guanyador ha estat “Mingulay” de Felix Oberle, seguit de “Wallabys” de Poupon Yaël i el “Millenium” de Lilian Mercier.

Després del lliurament de trofeus, s’ha celebrat un sopar a la qual han acudit diverses autoritats, com el president de la Real Federació Espanyola de Vela, Javier Sanz, els responsables de la Base Mini de Barcelona, Anna Corbella i Oriol Pujol, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Campos, Jau e Vidal i el president del CNR, Pau Lladó Alcover, acompanyat per membres de la junta directiva del club.

Helly Hansen, patrocinador de la regata ha ofert els trofeus als representants de cada categoria, SÈRIE, PROTO i Performance.

A la Web de la regata https://escola.barcelonacapitalnautica.org/regates/regata-solomed-2022/ podeu trobar les classificacions https://escola.barcelonacapitalnautica.org/regates/regata-solomed-2022/#solo-med-2022-clasif

Les fotos de l’acte i de reunió patrons: https://drive.google.com/drive/folders/1v75dW52GEBErT_t02xoY6walSRrwcSOq

I també podeu seguir la regata en directe a través del tracker: https://escola.barcelonacapitalnautica.org/regates/regata-solomed-2022

en_GB