Logo-FNOB-color-01

We promote competitive sailing from Barcelona through dissemination, sport and innovation. Discover FBCN >

El programa educatiu “22 dies en 22 peus, aventura en solitari a l’Atlàntic 2023” proposa a nois i noies de primària i secundària fer el seguiment d’una regata transoceànica en temps real. Però no una regata qualsevol: la Mini Transat, una competició que es coneix com l’Himàlaia del mar.

Després de l’èxit de la primera edició durant el seguiment de la Mini Transat 2021, Barcelona Capital Nàutica i el Museu Marítim de Barcelona convidem l’alumnat i professorat de Catalunya a embarcar-se en aquest programa educatiu amb motiu de la nova edició de la regata oceànica Mini Transat 2023 que salparà al setembre d’aquest any.

Els centres educatius poden participar en diferents activitats, entre les quals destaca L’aventura de l’Atlàntic, que proposa fer el seguiment d’aquesta travessia en temps real a partir de reptes, a més d’apadrinar els seus protagonistes, establint així vincles directes amb els i les navegants, alguns dels quals s’han preparat a la nostra ciutat.

Com dorm el navegant? Com descansa? Com afronta la immensitat de l’oceà des d’un vaixell que és del tamany d’un cotxe? Aquest és un programa educatiu pensat per treballar a partir d’una situació d’aprenentatge STEAM vinculada als ODS 2030 i els valors de la navegació.

Salpem?

Consulteu la passada edició del seguiment de la Mini Transat 2021.

en_GB