Logo-FNOB-color-01

We promote competitive sailing from Barcelona through dissemination, sport and innovation. Discover FBCN >

Al llarg d’aquest mes hem participat en diverses activitats dins la ciutat de Barcelona per tal de divulgar la feina de la fundació i especialment l’impacte que tindrà la Copa Amèrica a la ciutat i a Catalunya. A continuació us n’expliquem algunes:

El 17 de novembre vam participar al congrés “Tomorrow Oceans” que reunia experts nacionals i internacionals sobre l’Economia Blava i els sectors que la componen, mostrant la interrelació entre el medi ambient, la societat i l’economia a través d’un enfocament interdisciplinari sobre la innovació, l’esperit empresarial, la sostenibilitat, l’educació, la tecnologia i la col·laboració. El nostre director, Ignasi Armengol va parlar de la descarbonització del sector nàutic i de com la Copa Amèrica revolucionarà el sector amb les seves embarcacions d’hidrogen.

També vam  assistir a la 4a edició del congrés anual Smart Ports ’22 per parlar sobre la Copa Amèrica. El Damià Calvet President del Port de Barcelona, l’Ignasi Armengol Director General de la FBCN, i Grant Dalton, CEO, Emirates Team New Zealand, and America’s Cup Events, han participat en una taula rodona moderada per la periodista Ainhoa Arbizu per parlar sobre l’America’s Cup ’24.  Descobriu com s’està accelerant la millora del Port de Barcelona per acollir la Copa Amèrica, incorporant la innovació per ser més eficients i sostenibles. Mireu l’entrevista!

A més a més, Ignasi Armengol, va participar la V Jornada de la Càtedra Telefónica – UB/URV per parlar també sobre La Copa Amèrica de Vela, aquest cop, com a impulsora de l’Agenda 2030 davant més de 200 estudiants d’economia.

Finalment, també vam poder presentar la Copa América als membres Barcelona Turisme de la mà d’Ignasi Armengol, Director General de la Fundació Barcelona Capital Nàutica, i Leslie Ryan d’ACE (America’s Cup Event). La sessió informativa va permetre repassar les principals fites de l’esdeveniment.

en_GB