Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

EMMA COBOS, DIRECTORA D’INNOVACIÓ & BUSINESS INNOVATION DEL PORT DE BARCELONA, ENS HA OFERT AVUI UNA INTERESSANT XERRADA EN què ENS HA PRESENTAT EL PLA D’INNOVACIÓ 2021 – 2024 DEL PORT DE BARCELONA.

En aquesta ocasió el grup de “Desdejunis Itinerants” ha ocupat la sala de quilles de la FNOB, que disposa d’una pantalla gran per a les presentacions. Prop de 15 assistents han atès les explicacions d’Emma Cobos, descobrint les novetats que proposa el Pla d’Innovació que el Port de Barcelona implementarà en el període 2021–2024.

Com sempre, els inimitables “croissants” d’Adolf han fet les delícies del grup abans d’iniciar la intervenció d’Emma. A continuació, i després d’un animadíssim torn de preguntes, hi ha hagut el tradicional intercanvi de targetes de visita entre els membres de “Desdejunis Itinerants”, que fomenta el coneixement mutu i l’intercanvi d’informació entre membres de la comunitat nàutica de Barcelona.

Recuperada la normalitat presencial, la FNOB estarà encantada d’acollir com sempre, les convocatòries d’aquest eclèctic grup que constitueix, probablement, la visió més transversal del sector a la nostra ciutat.

Más noticias sobre actividad FNOB

Un nou rumb, un nou horitzó

Un nou rumb, un nou horitzó

«De Fundació Navegació Oceànica Barcelona a Fundació Barcelona Capital Nàutica», aquest és el titular d’una memòria d’activitats que recull un any...

ca