Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

El nostre propòsit

Impulsar la navegació
a vela de competició
desde Barcelona

Implicant les persones a través de la divulgació dels valors de la navegació, la innovació i l’esport

Des de la nostra fundació en 2005 treballem amb el propòsit de consolidar a Barcelona com a base referent de la vela de competició al Mediterrani.

Les nostres activitats es centren en objectius tangibles:

Comencem pel principi

Divulgació Nàutica

Acostem l’experiència i encuriosim als nens, joves i adults que participen dels valors, coneixements i habilitats entorn de la Navegació a vela des de Barcelona.

Els nostres
programes educatius

Els Programes Educatius de la FBCN es dirigeixen a alumnes de primària i secundària que -a través dels seus equips docents- descobreixen i aprenen entorn de diferents temàtiques relacionades amb la vela de competició.

Assessorem, formem i desenvolupem els recursos, amb l’objectiu de fomentar el pensament crític de l’alumnat, per a millorar la percepció social de la ciència i per a provocar un increment de la selecció d’estudis postobligatoris “Steam” i per a generar un canvi positiu de l’autopercepció de l’alumnat en vers aquestes disciplines.

L’experiència activa la curiositat i les emocions dels joves, que participen dels valors, coneixements i objectius divulgatius en entorn a aquesta “aventura”, al mateix temps que estableixen relacions estretes amb els seus protagonistes.

imgmetodolog.png
Creem i implementem programes educatius, per a incentivar l’acompanyament en els centres educatius de tot el territori.

Desenvolupem els programes amb els equips i en els centres docents, durant el curs lectiu i en sincronia amb el calendari de preparació i competició en curs.

La seva opinió ens defineix

La vela de competició

La FBCN impulsa projectes esportius en diferents classes que competeixen al voltant del món.

Class Globe 5.80

Mini 6.50

AC 40

Imoca 60

AC 75

Actualitat sobre divulgació de vela
de competició

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

ca