Logo-FNOB-color-01

Impulsem la vela de competició des de Barcelona a través de la divulgació, l’esport i la innovació. Descobreix la FBCN >

Què proposem?

FBCN Formació comparteix els coneixements, les habilitats, els valors i les
experiències de navegació a vela de la mà dels formadors de la FBCN.

 

A l’àrea de Formació combinem programes, recursos i activitats en línia, amb
experiències presencials en la FBCN i la Base, així com en els centres educatius.

Iniciació a la
vela de competició

A la FBCN impulsem els continguts de divulgació per a tots els nivells de coneixement. Comptem amb cursos i tallers d’iniciació, formacions dirigides a navegants i aficionats que descobreixen i aprenen entorn de diferents temàtiques relacionades amb la vela de competició.

Organitzem tot tipus de sessions obertes i participatives, i comptem amb el nostre equip d’experts que ens acosten en primera persona els valors, coneixements, habilitats i emocions que vivim en les Regates a vela.

Descobreix aquí els Continguts d’Iniciació de la FBCN.

VAIXELLS ESCOLA DE LA FBCN

CHARISMA

IMOCA ESCOLA FBCN

BARCA LA NONA

APUNTA’T, APRÈN, PERFECCIONA I REGATEJA EN UN DELS NOSTRES VAIXELLS

imgmetodolog.png

Facilitem el desenvolupament educatiu

Des de la FBCN preparem i acompanyem a centres escolars -en l’etapa de l’ESO- que desenvolupen treballs de síntesis vinculats a la mar i als esports de la mar acostant als docents: el sector, els professionals i les entitats per a una millor organització del conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge i perquè l’alumnat pugui aplicar les competències bàsiques treballades.

També fem costat a l’alumnat de 4t d’ESO i de Batxillerat que trien fer un treball de recerca transversal vinculat a la vela oceànica.

En l’àmbit Universitari fem costat a Treballs Final de Grau, Treballs Finals de Màsters i o Doctorats.

Ocean Campus

l’Ocean Campus és una plataforma de cursos oberts basats en les disciplines científiques, humanístiques i tecnològiques que s’apliquen i desenvolupen a la Barcelona World Race.

 

Iniciativa emmarcada en el conveni de col·laboració entre la FBCN i la Universitat de Barcelona per a col·laborar en la difusió del coneixement i del potencial formatiu associat a la Barcelona World Race o a altres regates.

Formació professional

La FBCN posa en marxa múltiples programes i activitats per als estudiants d’escoles de formació professional, amb l’objectiu de ser eina per a la millora dels seus aprenentatges. A continuació detallem algun d’ells:

Projecte amb l’Institut de Nàutica de Barcelona
Projectes PORT INNOVA

Fomenta la cultura innovadora a les empreses i en els centres educatius generant beneficis per totes dues parts. D’una banda els centres de formació professional estableixen un contacte directe amb empreses innovadores que, a més, els permet donar visibilitat als seus estudiants estimulant les seves competències professionals. La creació de projectes es basa en reptes reals d’empresa, la qual cosa permet acostar als estudiants en el món real de treball i també millorar la formació en innovació, creativitat i emprenedoria del professorat. La metodologia es basa en el desenvolupament de projectes per part dels estudiants de formació professional que donin resposta als reptes plantejats per les empreses participants del Port. El més important és el procés i l’element clau és la innovació. Programa impulsat per Port de Barcelona, amb el suport de INDUCT, la Fundació BCN Formació Professional i el Consorci d’Educació de Barcelona.

Construcció de vaixells de competició oceànica
conjuntament amb l’Institut Nàutic de Barcelona per a generar:
Pràctiques per a estudiants.
Banc de proves a professionals emprenedors.
imgmetodolog.png

Descobreix noves propostes formatives i pràctiques de la FBCN.

Actualitat sobre
formació en vela 

ca